Restaurant de Vliethoeve - Bodegraven

Centraal tussen de 4 grote steden van NL en toch midden in het prachtige polderlandschap van ’t Groene Hart. Welkom bij restaurant De Vliethoeve; een bijzondere locatie voor een bijzondere dag!

Nét buiten de bebouwde kom van Bodegraven ontdekt u de 2 monumentale boerderijen van de Vliethoeve. Tussen de oude muren van de Vliethoeve bent u met 40 personen te gast in het knusse restaurant. Voor grotere gezelschappen biedt de Vliethoeve u 3 fraaie feestzalen. Twee authentieke zalen in typische boerderijstijl, geschikt voor groepen tot 200 personen. Wie liever van hip & trendy houdt zal zich helemaal thuis voelen in de Wagenschuur. Een fraaie zaal voor groepen van 80 tot 200 personen.

Buiten het pand valt vooral het riante terras, de zeer ruime (gratis) parkeerplaats en de prachtige omgeving op. Het groene Hart en de weilanden liggen werkelijk “in de achtertuin”, en het historische Fort Wierickerschans (een oud momument van de Hollandse Waterlinie) ligt op 300 meter loopafstand. Vanuit de Vliethoeve ontdekt u direct de mooie natuurbeleving die Het Groene Hart te bieden heeft.

Gelegen op 4 autominuten vanaf knoopppunt Gouwe (A-12 en A-20), en de N-11 ook erg nabij, is de Vliethoeve binnen 40 minuten te bereiken vanaf Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht. Een ideale locatie voor jullie bijeenkomst!


 

Arrangementen:

Vanaf deze locatie zijn de volgende
arrangementen te boeken:

James Bond Experience
Buggyrally en Helicopters
Buggy Wisselprogramma
Buggy Teamchallenge
Buggy rijden voor grote groepen
Buggy rijden middag
Buggy rijden en Drone vliegen
Buggy rijden en BBQ
 
       

Buggy Rijden ?

Buggy Rally .nl
De Berken 2e
7491 HJ DELDEN
Info(at)buggyrally.nl

074 � 256 98 98