Buggy rijden in Bodegraven bij de Dijketelg

Vergadering, samen vergaderen of een presentatie geven

Voor of na het buggy rijden

Vergaderen / presenteren bij de Dijketelg

Buggyrally start bij restaurant /cafe de Dijketelg, gelegen in het dorpje Papekop (tussen Bodegraven en Woerden). De Dijketelg ligt dichtbij afrit 13 (Nieuwerbrug) van de de A-12 en is een ideale verzamelplek voor uw bijeenkomst. Het is ook mogelijk om bij dit restaurant te vergaderen of een presentatie te houden. De Dijketelg is een informele locatie (verwacht dus geen Van der Valk vergaderzaal) maar wel een sfeervolle en ongedwongen plek om samen te komen.

Een kleinschalige bijeenkomst kan uitstekend in de serre, met uitzicht over het water. Grotere bijeenkomsten en presentatie kunnen terecht in één van de twee zalen van Dijketelg. Al naar gelang uw groepsgrootte en wensen, zijn er diverse mogelijkheden tot wel 200 personen!

Buggy rijden in Bodegraven bij de Dijketelg
Buggy rijden in Bodegraven bij de Dijketelg

Vergadering en Buggy rijden

Na de vergadering of presentatie zorgt het restaurant voor een drankje, en daarna stapt u in de buggy’s voor een gave buggy route. De wind door de haren en het hoofd even leeg maken! Bij terugkomst zorgt het restaurant graag voor een smakelijke BBQ, buffet of een uitgeserveerd diner. Hoe mag uw dag eruit zien? We helpen u graag met een compleet arrangement!

Buggy rijden in Bodegraven bij de Dijketelg
Buggy rijden in Bodegraven bij de Dijketelg

Gratis informatie over deze mogelijkheden ontvangen?

Vul dit formulier in en je ontvangt onze buggy brochure met álle mogelijkheden in je mailbox!

 

     

    Uw privacy is belangrijk voor ons! De gegevens die je invult bij het aanvragen van een arrangement, zijn enkel in beheer bij ons. De gegevens worden niet aan derden bekend gemaakt