buggy rijden in twente en groene hart

Locaties Buggy rijden?

 

Buggyrally heeft 2 vaste startlocaties in Nederland: Delden (OV) en Bodegraven (ZH). Centraal in Oost-Nederland en in de Randstad. Liever op locatie of vanaf uw eigen bedrijfspand?  Vraag ons ernaar!

       
 

Startlocatie buggy rijden Overijssel

buggy rijden showroom

De enigste Buggy Experience van Nederland: koffie tussen de buggy's, rondkijken bij de Classic Beetles, beleving van A tot Z. Of een vergadering in stijl? En na afloop een all-in BBQ arrangement mogelijk voor een scherpe prijs. Aanrader!

Lees meer over: Vaste startlocatie: Buggy Showroom Experience

 
       
       
 

Startlocatie Randstad: De Vliethoeve - Bodegraven

buggy rijden randstad

Het gehele jaar rond start Buggyrally ook in Bodegraven, centraal in de Randstad. Midden tussen Utrecht en Den Haag / Rotterdam is Restaurant de Vliethoeve een prachtlocatie middenin het Groene Hart. Vele mogelijkheden en zeer centraal aan de A-12.

Lees meer over: Vaste startlocatie Vliethoeve Bodegraven

 
       
       
 

Restaurant Beneman - Vragender

buggy rijden in de achterhoek

Restaurant Beneman ligt in Vragender, centraal gelegen in de Achterhoek. Warm interieur, authentieke materialen met een eigentijdse uitstraling. Mooie plek voor een teamdag, personeelsfeest of lekker eten.

Lees meer over: Restaurant Beneman

 
       
       
 

Restaurant de Tasca - Markelo

buggy rijden markelo

Zonder overdrijven mogen we stellen dat Restaurant de Tasca een unieke locatie in Nederland is. In deze mooie 17e eeuwse hoeve zit vandaag de dag een mooi restaurant met vele, vele mogelijkheden. Een locatie die gezien mag worden, op 10 minuten van Deventer! Restaurant reviews: gemiddelde 9! Echte aanrader voor lekker eten.

Lees meer over: Restaurant de Tasca Markelo

 
       
       
 

NOC-NSF "Papendal" - Arnhem

buggy rijden arnhem

Beleef een locatie met Olympische allure. Papendal te Arnhem is het NOC-NSF trainingscentrum en daarmee een zeer veelzijdige locatie, feestzaal en hotel ineen. Papendal ligt in een bosrijk gebied aan de rand van Arnhem en direct bij de A-12.

Lees meer over: Papendal Arnhem

 
       
       
 

Landgoed Stakenberg - Elspeet

De Veluwe, dat geeft iedereen het gevoel er helemaal uit te zijn! Landgoed Stakenberg is een locatie waar dit helemaal telt. In het groen, met een eigen restaurant, feestzalen, 35 hotelkamers en een Irish Pub. Kortom: alles voor een heerlijke dag uit op een uniek landgoed!

Lees meer over: Landgoed Stakenberg

 
       
       
 

Restaurant de Hof - Renswoude

bugxter rijden veluwe

Gelegen in het groen tussen Veenendaal en Renswoude, vinden we de fraaie locatie Restaurant Het Hof. Een sfeervol restaurant, fraaie feestzaal en extra ruimtes als vergaderruimtes. Mooie locatie tussen Arnhem-Utrecht!

Lees meer over: Restaurant de Hof Renswoude

 
       
       
 

Buggy rijden op locatie

bugxter rijden veluwe

Buggy's huren voor een buggyroute op locatie? Wij kunnen onze bugxters transporteren naar elke locatie in Nederland. U maakt zelf de route, of wij creëren een arrangement op maat, inclusief stops en terras. Ideaal voor een klantenevent, jubileumfeest of familiedag op uw eigen bedrijf.

Lees meer over: Op elke locatie in NL

 
       

Buggy Rijden ?

Buggy Rally .nl
De Berken 2e
7491 HJ DELDEN
Info(at)buggyrally.nl

074 - 256 98 98