Buggy rijden in Arnhem bij Papendal NOC-NSF

Beleef een ontvangst in een locatie met Olympische allure. Papendal te Arnhem is namelijk het officiële trainingscentrum van NOC-NSF en daarmee is één van de mooiste buiten locaties van NL. Papendal ligt in een bosrijk gebied aan de rand van Arnhem en is zeer goed bereikbaar vanuit heel NL. Zowel de A-12 en A-50 liggen op slechts 2 km. afstand.

Papendal is een ideale locatie voor een programma met uitstraling, samendoen en teambuilding. Het bekende Papendal hotel biedt alle faciliteiten voor een bijzondere dag: een bijzondere uitstraling, volop parkeergelegenheid, 3 en 4 sterren hotelkamers, diverse gezellige barretjes, vergader ruimtes, feestzalen en welnesscentra. Niet voor niets verblijven internationale sporters hier graag, en dit kan ook de startlocatie van jullie programma zijn!

Voor jullie programma raden wij bijvoorbeeld de leuke “Dug Out” bar aan, waar het met een groepje prima toeven is. Of het “Grand Café”, waar een gezellige en warme sfeer hangt. Als laatste is er de “Sports Bar”, welke de ideale start is voor een actief programma. Naast deze barren zijn er ook grote feestzalen, waar je met een grote groep de dag swingend zou kunnen afsluiten. Deze ruimtes zijn overigens slechts tips, we hebben nog niets gereserveerd.

Vervoerskosten: in verband met vervoer van onze Buggy's naar Arnhem berekenen we een meerprijs wegens vervoerskosten van de buggy's. 

 


 

Arrangementen:

Vanaf deze locatie zijn de volgende
arrangementen te boeken:

Buggyrally en Helicopters
Buggy Teamchallenge
James Bond Experience
Buggy rijden middag
 
       

Buggy Rijden ?

Buggy Rally .nl
De Berken 2e
7491 HJ DELDEN
Info(at)buggyrally.nl

074 - 256 98 98