Buggy rijden Gelderland bij Restaurant de Hof (Renswoude)

Heerlijk gelegen in het groen tussen Veenendaal en Renswoude, vinden we de fraaie locatie “Restaurant Het Hof”. Deze smaakvol locatie beschikt over een sfeervol restaurant, een stijlvolle feestzaal en tevens diverse extra ruimtes als vergaderruimte, serre of kinderspeelplaats. Ook het weidse terras en de uitstekende keuken zijn stuk voor stuk aspecten die Restaurant "De Hof" tot een populaire locatie in de regio maken voor groepen van 10 tot 300 personen.

Eén blik op deze fraaie locatie verraadt direct het Bourgondische en gastvrije karakter van deze locatie. Goed gastheerschap komt dan ook voort uit traditie. Dat merkt u in Restaurant "De Hof", waar al 75 jaar Gastvrijheid met een hoofdletter wordt geschreven. Het restaurant heeft haar goede reputatie te danken aan jarenlange ervaring, een warme entourage van de ruimtes en een oprechte gastvrijheid. Prettig is ook dat Restaurant "De Hof" eerlijke prijzen hanteert voor de heerlijke spijzen. U bent dan ook van harte welkom te Renswoude!

Restaurant het Hof is mooi en landelijk gelegen aan de provinciale weg Renswoude – Veenendaal, op enkele autominuten afstand van snelweg A-12 en A-30. Ook parkeren is geen probleem, én gratis.

Vervoerskosten: in verband met vervoer van onze buggy's naar Renswoude berekenen we een meerprijs wegens vervoerskosten van de buggy's.
 


 

Arrangementen:

Vanaf deze locatie zijn de volgende
arrangementen te boeken:

James Bond Experience
Buggyrally en Helicopters
Buggy Teamchallenge
Buggy rijden middag
 
       

Buggy Rijden ?

Buggy Rally .nl
De Berken 2e
7491 HJ DELDEN
Info(at)buggyrally.nl

074 - 256 98 98