Buggy rijden Markelo vanuit Restaurant de Tasca

Zonder overdrijven mogen we stellen dat Restaurant de Tasca een unieke locatie in Nederland is. In deze mooie oude hoeve zit vandaag de dag een mooi restaurant met vele, vele mogelijkheden. Een locatie die gezien mag worden, op 10 minuten van Deventer!

Op de grens van het natuurrijke Twente, het heuvelachtige Salland en de Gelderse Achterhoek treffen we het landelijke Markelo. Markelo is een prachtig dorp, gelegen tussen glooiende essen en vijf heuvels. Geheel in stijl van haar omgeving treffen we aan de rand van Markelo het sfeervolle restaurant "De Tasca". Restaurant de Tasca is uniek in haar soort: gesitueerd in een oude hoeve, waarin de sfeer van weleer is gemixt met leuke trendy invloeden, terwijl toch ook de gezellige zomeravond sfeer – met gezellig een drankje – volop aanwezig is. Ook de kaart kent dezelfde diversiteit: uitstekende bistro gerechten, Mediterrane invloeden en heerlijke tapas. Naar wens kan ook een Bourgondisch gerecht of gevarieerd buffet worden samengesteld.

De Spaanse naam Tasca zegt het eigenlijk al: sfeervol, een gemoedelijke sfeer, waarin gezellig samenzijn voorop staat. Zonder daarvoor overigens te diep in de buidel te tasten. De Tasca beschikt dan ook – naast haar restaurant – over diverse extra ruimtes die exclusief gebruikt kunnen worden voor het diner of een workshop. Restaurant de Tasca is erg centraal gelegen voor gasten vanuit heel Nederland, op slechts 10 autominuten vanaf Deventer. Erg makkelijk: direct aan de 2e rotonde vanaf snelweg A-1.

Vervoerskosten: in verband met vervoer van onze Buggy's naar de Tasca berekenen we een meerprijs wegens vervoerskosten van de buggy's. 

 


 


 

Arrangementen:

Vanaf deze locatie zijn de volgende
arrangementen te boeken:

James Bond Experience
Buggyrally en Helicopters
Buggy Teamchallenge
Buggy rijden middag
Buggy en Legertruck Dropping
 
       

Buggy Rijden ?

Buggy Rally .nl
De Berken 2e
7491 HJ DELDEN
Info(at)buggyrally.nl

074 - 256 98 98