Buggy Experience van Buggyrally

Jullie Buggy arrangement begint in onze gave “Buggy Experience”, de enige en mooiste Buggy showroom van Nederland. Pak een kop koffie en kijk rond tussen de buggy's, kevers en brommers. Neem plaats op een VW Buggy bank, terwijl je jullie buggy's gereed ziet staan... Dit is 750 m2  showroom vol beleving, uniek in NL!

Onze “Buggy Experience” ligt in Delden, centraal tussen Deventer en Enschede. Goed bereikbaar via de A1, voldoende gratis parkeerruimte en volop buggy beleving. Dat betekent lekkere zitjes, veel buggy's en een gezellige Coffee Corner (voor de lekkere koffie ontvangst). 

Ook voor een zakelijk event is deze locatie zeer geschikt: diverse presentaties, teambijeenkomsten en klantendagen werden al georganiseerd in deze zeer fraaie showroom en tussen de voertuigen. Met recht iets anders, maar 200% passend bij het programma. 

En wil je lekker blijven eten na afloop? In overleg met een cateraar kunnen wij een buffet of BBQ laten verzorgen, midden tussen de kevers. En natuurlijk all-in met drankjes! Genieten van begin tot einde!

buggy rijden showroom


 

Arrangementen:

Vanaf deze locatie zijn de volgende
arrangementen te boeken:

Buggy rijden grote groepen
Winter Buggy Challenge
Buggy BBQ all in
James Bond Experience
Buggyrijden verkorte route
Buggyrally en Helicopters
Buggy XXL
Buggy Wisselprogramma
Buggy Teamchallenge
Buggy rijden op uw locatie?
Buggy rijden middag
Buggy n Ribs
Buggy en Legertruck Dropping
 
       

Buggy Rijden ?

Buggy Rally .nl
De Berken 2e
7491 HJ DELDEN
Info(at)buggyrally.nl

074 - 256 98 98