Buggy rijden beleef je bij Buggyrally

Buggy rijden doe je bij de grootste van Nederland: Buggyrally.nl. Ruim 35 buggy's staan garant voor een bijzonder bedrijfsuitje, teambuilding programma of personeelsfeest voor groepen van 10 tot 180 personen. Wij rijden niet in groepjes achter een begeleider aan, maar je beleeft maximale vrijheid. Beleef het zelf en stap ook in voor het stoere gevoel van buggy rijden! Onze 2 startlocaties in Delden (OV) en Bodegraven (ZH) zorgen ervoor dat je het buggyrijden altijd in jouw omgeving kunt beleven.

 

Meer informatie over de buggy arrangementen

Buggy rijden van Buggyrally.nl

Buggy rijden bij Buggy Rally

Bij Buggyrally beleef je alleen maar bijzondere arrangementen. Bij ons geen "voertuigen colonne", maar uitdagende programma's waarin rijder én bijrijder alleen met de buggy op pad gaan. Probeer de uitdagende puzzelroute samen op te lossen, onderweg teamopdrachten uitvoeren en genieten van een drankje op een terras. Allemaal inbegrepen in 1 pakket. En natuurlijk start met koffie, en misschien wel een BBQ na afloop.

 

Op een rij:

Buggy rijden

 

Buggyrally is groen en CO2 neutraal

Onze buggy’s rijden op benzine, maar zijn zeer zuinig. Bovendien compenseren we onze CO-2 uitstoot middels een investering in groen projecten en bomen. CO2 neutraal, contractueel vastgelegd voor een duurzame toekomst. Ook dat is Buggyrally.

 

Bugxter rijden als bedrijfsuitje

Buggy rijden in Twente / Overijssel

Onze arrangementen zijn zeer geschikt voor een gaaf bedrijfsuitje, teambuilding, personeelsuitje of vrijgezellendag in Twente / Overijssel. Teamwork en fun pur sang! Mag het nog gaver? Beleef dan de James Bond Experience, ga Helicopter vliegen onderweg, de teambuilding challenge of een dropping met onze WO-II Legertruck? Gaaf!

 

Wat is buggy rijden?

Onze buggy's worden ook vaak aangeduid als "strandbuggy" of "beachbuggy". Sommigen noemen het een "funkart" of een "bugxter". De term strandbuggy rijden komt misschien wel het beste in de buurt van de werkelijke beleving van het buggy rijden: lekker open rijden, zoals je ook op een warme zomerdag op het strand kunt doen. Dit is helemaal het gevoel dat wij ook aan jullie willen meegeven:  met je t-shirt in de buggy, de wind door de haren en samen gaaf rijden in onze buggy's (strandbuggy's ;-)! Wij willen je niet een "schoolklasje" op pad sturen (daarmee bedoelen we: 1 begeleider voorop, en de rest er makjes achteraan) omdat we vinden dat dat niet past bij het gevoel van vrijheid en beleving.  En dat is waar het strandbuggy gevoel weer om de hoek komt: maximale vrijheid en fun.  Dus wil je zelf eens het gevoel van strandbuggy rijden beleven, bekijk dan hier onze buggy arrangementen >>

 

Buggy rijden Twente

Wat is Buggyrally? Wij beschikken over ruim 35 gave open-air bugxters. Twee persoons karts of buggy's voor de openbare weg, klein van stuk, laag over de grond en stoere voertuigen met snelheden tot 65 km p/u. Dat geeft gegarandeerd die bijzondere beleving! Onze specialiteit is het organiseren van buggy rijden voor 10 tot 180 personen.

Buggyrally is een programma van Showtime Evenementenbureau en wij organiseren alles tot in detail. Wij zijn geen verhuurder, maar creëren uitgebreide arrangementen, professioneel georganiseerd en verrassende combinaties. Wat dacht je van buggy rijden met drone vliegen, legertruck dropping of teamchallenge? Lees meer.  Allemaal in 1x bij ons te boeken!

WKR Proof: Dit bedrijfsuitje kunnen wij combineren met een training of teamsessie. Volledig aftrekbaar en werkkostenregeling geschikt. Vraag ons ernaar, we vertellen je graag de details.

 

☆   Gratis informatie over buggy rijden ontvangen?

 

Contactgegevens buggy bugxter rijden van Buggy Rally

 

 

Waarom buggy rijden bij Buggyrally.nl?

Wij bieden het buggy rijden op een spectaculaire wijze aan:

  • Een van de meest populaire bedrijfsuitjes van Nederland
  • Stoer en avontuurlijk samengesteld programma
  • Met ruim 60 to 70 km p/u rijden en de wind door de haren
  • Teamwork: vorm samen het ultieme team
  • Probeer de puzzelroute samen goed te rijden
  • Onderweg terrasstop met drankje onderweg
  • Programma's van 1,5 tot 5,5 uur tijdsduur
  • Geschikt voor groepen van 10 – 500 personen
  • Verschillende buggyrally arrangementen te boeken…

Ontdek het leukste bedrijfsuitje, teamuitje of personeelsuitje

Werken met collega's voor het leukste bedrijfsuitje sinds jaren? We bieden een uitdagend programma voor een hele middag plezier. Het rallygevoel staat centraal en je kiest een buggy per 2 personen. Zo vorm je een bestuurder en navigator, een mooie verharde route, navigeer je met de balpijl, verschillende rallyspellen onderweg, een terras met drankjes, leuke foto's en vooral rijden in open lucht.

3 uur lang het Buggyrally-programma

Buggy Rally is een totaalprogramma voor personeelsuitjes of bedrijfsuitjes en we zorgen goed voor onze gasten. Het programma omvat een restaurant als startlocatie, koffie bij de receptie, rijden met een buggy, onderweg drinken, begeleiding en foto's. En dat voor 1 bedrag. Geschikt voor groepen van 10 tot 150 personen. Dit programma start standaard bij Delden (OV) en Bodegraven (ZH). Andere locaties tegen extra kosten transportkosten. Wil je doorgaan met eten achteraf? Dat is ook mogelijk; we hebben verschillende heerlijke pakketten. Alles in 1x om bij ons te boeken.

Pracht arrangement voor het bedrijfsuitje

Zoeken jullie een spectaculair bedrijfsuitje, teamdag of personeelsuitje? Buggyrally organiseert jaarlijks voor veel bedrijven indrukwekkende arrangementen, van 10 tot 180 personen. Hierin houden we rekening met diverse leeftijden en wensen, van relaxte rit tot een spectaculair programma. Zo kunnen we ook uw bedrijf (met jonge & oude deelnemers, man of vrouw) een 200% bijzondere middag laten beleven. Combineer dit met koffie vooraf tot lekker eten nadien, en u kunt veel complimenten in ontvangst nemen. Desgewenst kunnen we het buggy rijden afwisselen met een teamactiviteit, drone vliegen, boogschieten, kever rijden of leuke Seventies Quiz. Vraag ons gerust naar de combinatie arrangementen van het bugxter rijden.

 

☆   Het ideale programma voor bedrijfsuitje of personeelsfeest

 

 

Meer dan 30 buggy's!

Een foto die is geplaatst door Buggy Rijden (@buggyrijden) op

 

Be happy, go Buggy!

Een foto die is geplaatst door Buggy Rijden (@buggyrijden) op

 

Leuke teamfoto's van jullie bedrijfsuitje

Een foto die is geplaatst door Buggy Rijden (@buggyrijden) op

 

 

Buggy rijden Twente | hoe ziet jullie ideale bedrijfsuitje in Twente eruit?

Samen met je collega's een supergaaf bedrijfsuitje beleven. Houd je van actie en iets gaafs, kies dan voor Buggy Driving. Dat is de wereld aan je voeten, beiden genieten, technische vindingrijkheid en menselijk vermogen. De wereld als een kartbaan en jij die het doet vanachter het stuur. Zweten en lachen. 

Buggy-rit - voor de beste rit op de weg

Een buggy is meer dan een kart, meer dan een auto en meer dan een quad. Het is een vervoermiddel met de behandeling van een kart, de behandeling van een auto, de snelheid van een quad en het ongekende rijplezier van de zandbuggy. Zodat je vier keer kunt genieten tijdens de Buggy.

Gezellig met twee personen Buggy Driving

Een buggy is een tweewegs vervoermiddel, waarmee iedereen met een rijbewijs kan rijden. Het is heel anders dan in een auto: daarom beginnen we altijd met een korte instructie zodat je veilig de wereld in kunt!

Rondrit in de Buggy rijden in Twente

Na de instructie maak je een rondleiding. Je stuurt afwisselend, zodat jullie beiden drie keer kunnen genieten: van elkaar, van de sandbuggy en van de omgeving en de reacties van iedereen die je tijdens deze leuke reis ziet passeren.

Verschillende pakketten voor de buggy tocht

Je kunt Buggy combineren met andere activiteiten van het Motorspektakel. Bijvoorbeeld een slipcursus of een parcours voor off-road rijden. maar ook tijdens het teambuilding bedrijfsgeheim Agent gaan we Buggy rijden. De geheim agent moet in allerlei buitenlandse voertuigen kunnen rijden.

Tip en feiten voor buggy rijden

Je zit met twee en zij aan zij in de Buggy. Om met de Buggy te rijden, moet je een rijbewijs hebben.

Buggyrijden is leuk!

 

Vrijgezellenfeest voor mannen organiseren?

Buggy rijden is een spectaculaire activiteit voor elk vrijgezellenfeest of vriendendag. Wanneer je niet 1 uur wilt buggyrijden, maar werkelijk een middag wilt toeren, dan is Buggyrally het adres voor jullie. Onze arrangementen zijn erg geschikt voor vrijgezellenfeesten, en vergelijk de inhoud van onze programma's vooral met anderen. Bij Buggyrally.nl geen 1 uur rijden of rijden in een treintje, maar gewoon stoere programma's waar je je vrienden blij mee maakt. Check ook deze foto's voor een indruk. Heb je al een datum in gedachten voor jullie vrijgezellendag? Bel ons om te vragen of de datum nog vrij is. Of klik hier voor ons contactformulier.  Bekijk hier de arrangementen >>

 

Teambuilding events met buggy rijden

Steeds vaker wordt Buggyrally benaderd voor een teambuilding event. Teamwork, samen op pad, gemixt met een dosis actie en fun. Een kolfje naar onze hand ☺ Daarvoor hebben we onze speciale Buggyrally Teamchallenge ontwikkeld. Dit programma zorgt voor koffie/thee als start, gevolgd door onze populaire puzzelroute. Tijdens de route zijn rijder en navigator op elkaar aangewezen, een fraaie metafoor voor samenwerking. Rijden jullie de route in 1x goed, dan ontdek je 2 teamopdrachten onderweg. Denk daarbij aan het “Complimenten Spel” en de “Geblinddoekte Communicatie Opdracht”. Uiteraard leggen we halverwege aan voor een terrasje met drankje. Na afloop zorgen we desgewenst graag voor een BBQ of buffet. Een bijzondere manier van teambuilding in een originele setting. Bekijk het arrangement hier >>

Uw complete bedrijfsuitje organiseren met Buggyrally

Buggyrally is onderdeel van Showtime Evenementenbureau BV, een organisatiebureau voor bijzondere bedrijfsevenementen. Wij organiseren veel verschillende bedrijfsevenementen, volledig op maat en naar uw wens.  Denkt u na over een bedrijfsuitje, teambuilding, incentive of bestaat uw bedrijf X jaren?  Wij denken graag mee over de ideale invulling van uw programma. In Nederland of daarbuiten.  Voor een middag, of een heel weekend. Welke regio zoekt u, wat voor soort eten, wel of geen feestavond erbij?  Deze (en meer) vragen nemen we met u door, zodat wij het ideale programma voor uw bedrijf en uw collega's kunnen uitwerken voor u.  Belt u ons gerust eens, dat praat een stuk makkelijker.  Wij zijn elke werkdag bereikbaar van 08:30 - 17:00 uur via 074-25698998.  

 

Buggytocht voor grote groepen

 

Waar leidt de Buggyrally ons langs?

Buggyrally heeft 2 vestigingen: in Delden (Overijssel / Twente) en Bodegraven (Het Groene Hart / Randstad). Wij zorgen voor een mooie rit door het landschap. Van de grote weg af, door het landschap van Twente. Denk hierbij aan de omgebing van Goor, Hengelo, Bentelo, Hengevelde en Almelo. Wij denken dat het kruisgevoel met de bug echt goed tot zijn recht komt op de kleine achteraf wegen. Buggy rijden is daarom ook zo leuk! De buggy-tour zal op verharde asfalt- en bospaden zijn, waarbij u de mooiste uitzichten op het beboste landschap van Twente zult zien. Dit alles gebeurt onder begeleiding van onze ervaren tourmanagers van Buggyrally,  die de groep begeleidt.

Maximale veiligheid en ervaring

Het besturen van een buggy is een uitdagende en opwindende activiteit. Juist de snelheid, adrenaline en het gevoel van echte vrijheid maken deze activiteit enorm populair. Ervaar de opwindende rit met een buggy door de bosrijke omgeving van Twente! Voel de wind door de haren terwijl je in een prachtig landschap rijdt tegen je vrienden, collega's of familie. Het besturen van een buggy is actie, opwinding en vrijheid! Een ervaring waar je altijd bij zult blijven. Onze 35 dubbele  uggy's zijn robuust en hebben profielbanden om over de toegankelijke weg te kunnen rijden (tot 60 km per uur!).

Wat zit nog meer in het pakket?

Na een warm welkom met een kop koffie op onze locatie, wordt u naar de buggy's gebracht. Een instructeur vertelt je meer over buggy rijden en geeft veiligheidsinstructies. Je krijgt een gratis bril in bruikleen tegen het stof en wind. Dan kan het echte avontuur beginnen! Je stapt in de buggy en begint de puzzelroute het uitdagende landschap. Halverwege is er een halte waar bestuurder en bijrijder kunnen veranderen. Optioneel is er een uitgebreid dinerbuffet of een barbecue voor u na het rijden met een buggy.

WBeleef een uitdagende buggyrit

Buggy, stapt deze 2-persoons Buggy in de lucht tijdens je bedrijfsuitje. Je rijdt je navigator in een tweepersoonsbuggy in de open lucht een prachtige verharde route door het landschap van Twente. Met dit transport ga je allerlei uitdagingen aan. Je navigeert met foto's en instructies en probeert het beste te reizen en te winnen met de rallyspellen. Onderweg wordt een terras bezocht en verander je van chauffeur. Je bent ongeveer 3 uur op de weg met snelheden die 60 km per uur kunnen bereiken. Na deze teambuildingsactiviteit geniet je misschien wel van een barbecue of een buffet... En natuurlijk heb je een rijbewijs bij je. Het beste team wordt geëerd.

 

 

Quad rijden

Veel bedrijven bellen ons om te vragen of je ook kunt quad rijden bij Buggyrally.nl. Helaas moeten we je teleurstellen: we hebben ons gespecialiseerd in het verzorgen van unieke buggy arrangementen, maar quad rijden behoort niet tot onze mogelijkheden. Wij beschikken alleen maar over tientallen buggy's, maar hebben dus geen quads.  Wanneer u wilt quad rijden in Overijssel, adviseren wij Outdoors.nl in Holten. Bekijk hun quad rijden arrangementen hier

 

Quad huren

Helaas verhuren wij geen quads, maar verzorgen we alleen gave arrangementen voor buggyrijden. We hebben ook bewust gekozen om niet met quads te gaan werken, nadat we zelf eens een minder prettige ervaring opdeden op vakantie. Daar hadden we quads gehuurd op vakantie in Spanje. De voorwaarden zijn natuurlijk een beetje zo-zo, het Engels van die Spanjaarden niet al te best, dus hoop je maar dat alles goed gaat. Maar dat deed het helaas niet... Het rijden op een quad vergt een bepaalde handigheid.  Je moet bijvoorbeeld meer met je lichaam werken / hangen in de bochten, zodat de quad makkelijker stuurt.  Wanneer je deze techniek niet goed beheerst, neemt het risico op ongelukken toe. Een vriend van ons deed tijdens het quad huren iets te gek, had de juiste techniek niet onder controle, en vloog uit de bocht (en over de kop). Vervolgens lag hij onder de quad, en de uitlaat van de quad op zijn been.  Met man en macht hebben we de quad van hem afgetild, maar de 2de graads brandwond, verpestte dag en gedoe met de verhuurder was het gevolg.  Wij besloten dus al snel: voor ons geen quad verhuur, maar buggy's. 

Voordeel van onze buggy's is bovendien dat je met zijn tweeën in de buggy kunt. Op deze manier kunnen mensen zonder rijbewijs ook mee en veilig naar de bestuurder zitten. Bij quad rijden kan dit natuurlijk niet. Bij een buggy hoef je ook geen helm op, omdat de buggy over een veilige veiligheidskooi beschikt. 

 

Quad rijden in twente en overijssel

 

4x4 Rijden

Buggy rijden is een geweldig alternatief voor 4x4 rijden.  Want je leest het goed: buggyrally biedt geen 4x4 rijden aan, want wij houden liever van snelheid dan behendigheid. Niet dat 4x4 rijden niet gaaf is, maar het gaat ons niet snel genoeg :-)  Bij 4x4 rijden (ook wel terrein rijden genaamd) draait het namelijk allemaal om behendigheid, nauwkeurigheid en het foutloos rijden van een uitdagend parcours (vaak met diverse hoogte verschillen, banking, scherpe punten, waterbakken enz).  Klinkt gaaf, maar bij veel bedrijven beschikken ze over 1, 2 of 3 Landrovers.  Dat betekent dat maximaal 3 personen het 4x4 rijden tegelijk kunnen doen, en dat vinden we wel een beetje jammer. De rest zit er letterlijk afwachtend naast. Daarom houden we bij Buggyrally vooral van snelheid en actie: iedereen is bezig, samen ben je op pad, en in plaats van op lage snelheid de bocht zo precies mogelijk nemen,  rijd je bij ons (als het even kan & veilig is) volgas de bocht om.  Dus we zeiden al:  buggy rijden is ons gave alternatief voor het 4 x 4 rijden. 

 

 

 

 

 

 Website in English

Experience the feeling of our Buggy Ride Experience!

Looking for Buggy Riding? Buggy Rally is the biggest and most popular Buggy Riding supplier in the Netherlands. Our 35 Buggy’s are the key factor in any fun event, and ready to provide you with an adreneline factor for team events, company days out or bachelor parties. Take a look at our tours >>

 

What is Buggy Riding?

Place yourself and your co-driver in one of our 30 buggy’s. Just imagine being shoulder to shoulder, driving through the Dutch countryside. Learn to know the environment in a unique way, while your co-driver navigates you to the next checkpoint. Along the route you’ll find various checkpoints, from team assingnments, agility tests and (off course) a break on a terrace. What more do you need?

This event starts with coffee/tea, and after the safety instructions and team photo, you choose one of the robust buggy’s. All buggy’s are provided with a roll-cage and 4-point seat belts. No need for a helmet! Off course, these Buggies are fully road legal, making it possible getting between the fun areas on public roads. A drivers license is mandatory for every driver.

 

Special Buggy Team Events

At Buggyrally, we don’t drive in “school classes”. We love a challenge, and so do you! Every buggy drives its own navigation route, creating the best possible relation between driver and navigator. Halfway through the route, the two can change places. Feel the wind blowing through your hair, really experience the freedom and excitement of the Buggyrally!

 

Buggy riding and the Environment

We care very much about our planet. Therefor Buggyrally has obliged itself into compensating our CO2 footprint. Our company invests in Green Projects, neutralizing our CO2 emissions. A sustainable future with Buggyrally.

Take a look at our Buggy Tours >>

 

buggy rijden bij buggyrally


  Bekijk foto's

Sitemap | Blog

Buggy Rijden ?

Buggy Rally .nl
De Berken 2e
7491 HJ DELDEN
Info(at)buggyrally.nl

074 - 256 98 98