Buggy Experience Delden
Buggy Experience Delden

Vergaderen of presentatie geven

Voor of na het buggy rijden

Vergaderen / presenteren in de Buggy Experience

De buggyrally combineren met een presentatie of vergadering? Buggyrally zijn thuisbasis is de Buggy Experience, een unieke plek in Nederland waar je geniet van koffie/thee naast de buggy’s en Classic Kevers. Stel u voor dat we aansluitend een halve ring van voertuigen maken, met presentatie apparatuur, LCD en/of beamer schermen en geluidsapparatuur. In het midden tot wel 100 plekken voor een presentatie over uw bedrijf. Uniek in Nederland en ideaal voor een presentatie voor bedrijven met een technische achtergrond. Bel ons via 06 – 43 45 47 38 en we vertellen u er graag meer over!

Buggy rijden vergadering en presentatie

Vergadering of presentatie in stijl

Daarnaast beschikken wij over een kleine vergaderruimte tot 6 personen, waar u teruggetrokken een meeting kunt houden. Voor uw grotere presentatie of meeting is onze Buggy Experience beschikbaar. In overleg met u bepalen we de catering en gewenste techniek. Een lunch, borrelmoment of walking dinner verzorgen we graag voor u.

Vergadering en presentatie bij het buggy rijden

Gratis informatie over deze mogelijkheden ontvangen?

Vul dit formulier in en je ontvangt onze buggy brochure met álle mogelijkheden in je mailbox!

 

     

    Uw privacy is belangrijk voor ons! De gegevens die je invult bij het aanvragen van een arrangement, zijn enkel in beheer bij ons. De gegevens worden niet aan derden bekend gemaakt