Reacties van het Buggy Rijden:

buggy rijden, bugxter rijden

Twee R Recycling - teamdag - 12 personen:
Wij zijn met collega’s en partners een paar uur wezen rijden met een zestal 2 persoons buggy’s. En dit was echt 3 uur lang heel veel plezier. De ontvangst en de uitleg over het programma waren goed en duidelijk. Daarna zijn we in de buggy’s gestapt voor een ca. 2,5 uur durende tocht in het Twentse landschap. Omdat je in een open wagen rijdt en laag bij de grond zit geeft dit een extra kick en geeft je het gevoel dat heel hard rijdt. Wanneer je niet bang bent voor een beetje actie en je houdt van snelheid is dit een echte aanrader!

 

 


buggy rijden, bugxter rijden

Rabobank – personeelsfeest - 90 personen:
Goede voorbereiding/uitleg vooraf, verwachtingen waren juist. Perfecte begeleiding tijdens de activiteit. De organisatie en collega's vonden het een zeer geslaagde dag! Leuke afwisseling met spelletjes, een (warm) drankje tussendoor en een zeer mooie route in het twentse landschap

 

 


buggy rijden, bugxter rijden

TV Productiebedrijf "Yacht Vision" – wisselprogramma - 100 personen:
Alleen maar positieve reacties gehad over het programma, dat zegt genoeg!

 

 


buggy rijden, bugxter rijden

Kolf & Molijn Geveltechniek – bedrijfsfeest - 100 personen:
Bedankt voor de goede organisatie van ons programma te Giethoorn. Mooie locatie, goed gegeten en leuke combinatie met Giethoornse activiteiten en spectaculaire bezigheden. Ik denk dat we zeker nog eens terug komen voor het buggy rijden!

 

 


buggy rijden, bugxter rijden

Bio Value – personeelsuitje - 26 personen:
Beste Showtime, we hebben alleen maar positieve verhalen gehoord over het programma. Het buggy rijden en boerengolf waren prima verzorgd, en daarom heb ik zelf ook een leuke dag gehad. Anders ben je als organisator zelf ook altijd maar druk… Ook het eten en verzorging waren helemaal top.
In 1 woord: Super!

 

 


buggy rijden, bugxter rijden

Louwers Glastechniek – bedrijfsuitje - 125 personen:
Hallo Niek, we hebben niet eens tijd gehad je te bedanken zaterdag, het was namelijk een erg geslaagde dag. Jullie hebben alles prima georganiseerd, leuke activiteiten (over de trommels en buggies wordt nog steeds gepraat) en leuk feest als afsluiting. We bellen nog even, maar alvast onze dank voor de leuke dag.

 

 


buggy rijden, bugxter rijden

Ministerie van Defensie – personeelsfeest - 100 personen:
Best Showtime, het James Bond programma met buggy scheuren, casino & schieten is bij iedereen in goede smaak gevallen. Ruim voldoende afwisseling, goede organisatie en mooie locatie.

 

 


buggy rijden, bugxter rijden

Shell Nederland – teambuilding dag - 20 personen:
Hallo Buggy Rally, bedankt voor de leuke middag, we zouden zo nog een keer willen rijden :-) Ook onze complimenten aan het restaurant voor het eten, de BBQ was prima voor elkaar.

PS: Bedankt voor de groepsfoto, leuk al die gezichten :-)

 

 


buggy rijden, bugxter rijden

Bureau Jeugdzorg – personeelsdag - 14 personen:
We hebben met een gevarieerd gezelschap deelgenomen en allemaal erg veel plezier gehad!!! Enkele dames waren wat huiverig maar dat sloeg al snel om in enthousiasme. We vonden de buggy rally een spectaculaire happening, zeker een aanrader!

 

 


 


buggy rijden, bugxter rijden

Alg. Nederlanse Politie Bond – personeelsuitje - 46 personen:
Beste Showtime, bedankt voor het leuke teambuildingweekend van 10-11 oktober j.l. in Roermond. Mooi hotel in bosrijke omgeving, en vooral het buggyrijden op zaterdagmiddag vond iedereen geweldig. Mooie route, en vooral de natte gezichten na afloop worden niet snel vergeten. Iedereen vond het prachtig, bedankt.

 

 


 


buggy rijden, bugxter rijden

Vitens – bedrijfsfeest - 22 personen:
Beste BuggyRally, jullie vroegen ons om een reactie over het buggy rijden, en ik kan vertellen dat iedereen het geweldig heeft gevonden. Het programma was voor iedereen een verrassing, en de aanblik van de 11 buggies bij aankomst zorgde voor veel enthousiasme. Prima verzorgd met koffie, puzzelroute, begeleiding, pauzedrankje en eten. Ook de foto's na afloop waren leuk, bedankt.

 

 


buggy rijden, bugxter rijden

Urenco – teamdag - 45 personen:
De dag is hartstikke goed gegaan, en we hebben een super avond gehad en écht iedereen vond het geweldig. De foto's hangen inmiddels op de afdeling en zorgen voor veel plezier. Ook de BBQ was erg goed, meer dan genoeg en alles voor elkaar

 

 


buggy rijden, bugxter rijden

Siemens Machinery – teamdag - 125 personen:
Alles naar wens verlopen en de afwisseling tussen de diverse activiteiten was prima. we hebben het allemaal ontzettend naar onze zin gehad! Het buggy rijden is erg goed bevallen, zowel de mannen en de vrouwen. De begeleiding was goed en leuk, en zo was iedereen aan elkaar gewaagd.

 

 


buggy rijden, bugxter rijden

Enrichment Technologies NL – personeesfeest - 38 personen:
Beste Niek, we vonden het geweldig afgelopen donderdag. Nette ontvangst en daarna lekker scheuren met de buggies. Top, en ook het boerengolf voor de tijd was leuk. Na afloop een BBQ in de Tasca (erg goed vlees!) en lekker nageborreld. We komen zeker nog eens terug

 

 


 


buggy rijden, bugxter rijden

Aveleijn SDT – teambuilding programma - 20 personen:
Prima middag en we zijn allemaal enthousiast! Niks minder dan lof, en het programma was meer dan verwacht. Leuke foto's ook! Het diner na afloop was ook goed en leuke bediening!

 

 


buggy rijden, bugxter rijden

Intratuin – personeelsfeest - 75 personen:
Wij hebben een superleuke dag gehad, goed gegeten en een leuke afterparty gehad. Het buggyrijden is een echte aanrader. Supermooie lokatie bij het Hoogspel, bedankt hiervoor

 

 


buggy rijden, bugxter rijden

Vredestein – bedrijfsuitje - 50 personen:
Voor het 2e jaar achtereen hebben we genoten van een gezellige middag met collega's. Het is goed af en toe ondere andere omstandigheden met elkaar actief te zijn. Buggy Rally is daarvoor een uitgelezen kans!

 

 


 


buggy rijden, bugxter rijden

Ballast Nedam – personeelsuitje - 25 personen:
Ook dit jaar weer tot in de puntjes verzorgd en een erg leuke dag gehad. Vele collega's wisten niet eens dat je ook on-road kon karten in Nederland! Ook onze complimenten over de (wederom) uitstekende organisatie van ons bedrijfsuitje. Bedankt!

 

 


buggy rijden, bugxter rijden

Rabobank – MT dag - 22 personen:
Een mooie buggytocht over het platte land en daarbij nog leuke stops onderweg in goed onderhouden buggy's welke daarnaast nog een redelijk hoge snelheid hadden. Afgesloten met een heerlijk BBQ.

 

 


 


buggy rijden, bugxter rijden

Connexxion Nederland – teamuitje - 45 personen:
het was heel goed georganiseerd. We waren natuurlijk al laat in het jaar maar gelukkig zat het weer mee. Het was wat frisjes maar nog wel te doen.
We hebben het heel gezellig gehad

 

 


Buggy Rijden ?

Buggy Rally .nl
De Berken 2e
7491 HJ DELDEN
Info(at)buggyrally.nl

074 - 256 98 98